Miért csatlakozz a Magyar Coach Egyesülethez?

• Motiváló szakmai közösséghez tartozhatsz, ahol megoszthatod tapasztalataidat és új ötleteket kaphatsz.
  • Ingyenesen vehetsz részt rendszeres programjainkon, és bővítheted szakmai ismereteidet.
  • Részt vehetsz az egyetlen hazai coaching szakfolyóirat, a Magyar Coachszemle működésében, és építheted a szakmai márkádat.
  • Tagsághoz kötött hasznos tartalmakhaz, szakmai anyagokhoz férhetsz hozzá az erre a célra kialakított felületen keresztül.
  • Ingyenesen regisztrálhatsz a Magyar Coachregiszterbe, amely nagyobb láthatóságot biztosít számodra
  • Bekerülsz a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének szaknévsorába.
  • Segítséget kérhetsz a számodra nehéz helyzetek megoldásában szakképzett kollégáktól.

Tagság

Ha szeretnél a Magyar Coach Egyesület tagjai közé tartozni, és kihasználni a tagsággal járó előnyöket, akkor töltsd le a jelentkezési lapunkat és juttasd el hozzánk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .címre. A tagság feltétele a coach végzettség igazolása, és két egyesületi tag ajánlása.
Tagsági díjunk jelképes 15 000 Forint, amelyet átutalással egyenlíthetsz ki. Számlaszámunk: 50700114-11056287
A megjegyzés rovatba kérünk írd be: MCE tagdíj

Céljaink

Az egyesület megalakulásának elsődleges célja egy olyan szakmai műhely létrehozása, amely minden végzett coach számára lehetővé teszi a szakmai továbbképzést, információ- és tapasztalatcserét. Várunk mindenkit, aki magyarországi vagy külföldi coach-képzésben már részt vett ,és sikeresen elvégezte azt. Hosszútávú célunk, hogy a coachok számára egyfajta érdekvédelmi hátteret biztosítsunk, amely garanciát jelent a minőségi szolgáltatásra is. A coaching szakma hivatalos elfogadtatása küldetésünk szerves része.

Tevékenységünk

Rendszeres továbbképzést nyújtunk a tagok számára, amelyek alkalmával az egyes témához kapcsolódóan meghívott vendégelőadók, a coaching szakma elismert képviselői tartanak előadásokat, illetve interaktív workshopokat. Az ICF által akkreditált, CCE pontokat nyújtó tréningeket szervezünk, ezen kívül állandó információ- és tapasztalatcserére is lehetősége van a tagoknak. Az egyesület tagjai automatikusan felvételt nyernek a Magyar Coachregiszterbe, amely egy olyan promotált felület, ahol a coach végzettségüket igazolt szakemberek szakmai adatlapjai között kereshetnek a coaching iránt érdeklődő potenciális ügyfelek. 2016-tól a Magyar Coach Egyesület kiadásában jelenik meg a Magyar Coachszemle, amely mindmáig az egyetlen hazai coaching szakfolyóirat. A tagok a szerkesztőség munkájában is részt vállalhatnak, és betekintést nyerhetnek a szakmai háttérmunkába. A Magyar Coachszemle a Nemzetközi és Nemzeti ISSN Központ, illetve a Magyar Tudományos Művek Tára által regisztrált szakfolyóirat, a benne megjelent publikációkat az Országos Széchenyi Könyvtár Elektronikus Periodika Archívuma hosszútávú megőrzés céljára archiválja.